پارس دیتا

Custom Errors


آیا تا به حال پیش آمده که در بازدید از یک سایت، بعد از کلیک بر روی یک آدرس به صفحه خطایی برخورد کنید که برای شما هیچ مفهومی نداشته و توضیح خاصی نیز ارائه نشده باشد؟ شاید شما از یک سایت دیگر و یا از نتیجه جستجوی یک موتور جستجو به این صفحات خطا رسیده باشید. این بدین علت است که سایتی را که شما در حال بازدید آن هستید (و یا سعی در بازدید از آن را دارید) از صفحات خطای سفارشی شده استفاده نمی کند. صفحات خطا، صفحات وبی هستند که در زمان بروز مشکل و یا ایجاد خطا در دسترسی کاربر به صفحه درخواست شده از سمت وی، اطلاعاتی را در زمینه خطا و یا راه حل آن ارائه می دهد. این خطاها در هنگام بروز اشکالات سمت سرور نیز به نمایش در می آیند.

جهت اطلاع از چگونگي ايجاد صفحات خطا در كنترل پنل ميزباني websitePanel مي توانيد از راهنماي تصويري ذيل استفاده نمائيد.

مراحل كار به شرح ذیل می باشد:

بر روي گزينه web Sites كليك نمائيد.

از قسمت مشخص شده بر روي دامنه مورد نظر كليك نمائيد.

از ميان تب هاي موجود بر روي تب Custom Errors كليك نمائيد.

جهت ايجاد صفحه خطاي جديد بر روي گزينه Add Custom Error كليك نمائيد.

در قسمت مشخص شده كد صفجه خطا را وارد نمائيد. به عنوان مثال در اينجا كد 404 كه مربوط به آدرس هاي ناموجود مي باشد درج شده است. به اين ترتيب اگر كاربر صفجه اي از وب سايت را باز كند كه وجود خارجي نداشته باشد تنظيماتي كه اينجا اعمال مي شود براي وي نمايش داده خواهد شد.

از قسمت Handler Type نوع آدرس دهي مسير صفحه خطا را انتخاب نمائيد. براي نمونه در اينجا نوع File مشخص شده است.

توجه داشته باشيد به منظور تعريف صفحات خطا تعريف يك نوع Handler Type كافيست. در اين راهنما تنها به منظور توضيح ساير انواع آدرس دهي هر سه نوع توضيح داده شده است.

در قسمت مشخص شده مسير فايل صفحه خطا را وارد نمائيد. مستحضر باشيد كه كه آدرس دهي مي بايست مطابق تصوير باشد. همچنين توجه داشته باشيد با توجه به اين كه آدرس دهي بصورت ويندوزي مي باشد براي جداكردن شاخه ها از يكديگر مي بايست از \ استفاده نمائيد. به عنوان مثال اگر فايل صفحه خطا در پوشه error واقع در پوشه www قرار دارد آدرس دهي بصورت error\404.aspx\ خواهد شد.

جهت ذخيره تنظيمات بر روي گزينه Save Changes كليك نمائيد.

در قسمت مشخص شده كد صفجه خطا را وارد نمائيد.

از قسمت Handler Type نوع آدرس دهي مسير صفحه خطا را انتخاب نمائيد. براي نمونه در اينجا نوع Redirect مشخص شده است.

در قسمت مشخص شده آدرس كامل صفحه اي كه به هنگام خطا كاربر مي بايست به آن هدايت شود را وارد نمائيد. الزامي بر قرار داشتن اين آدرس در وبسايت خودتان نيست و مي توانيد آدرس صفحات سايت هاي ديگر را نيز قرار دهيد.

به منظور ذخيره تنظيمات بر روي گزينه Save Changes كليك نمائيد.

در قسمت مشخص شده كد صفجه خطا را وارد نمائيد.

از قسمت Handler Type نوع آدرس دهي مسير صفحه خطا را انتخاب نمائيد. براي نمونه در اينجا نوع Execute URL مشخص شده است.

مطابق تصوير در قسمت مشخص شده مسير صفحه خطا را آدرس دهي نمائيد. اين نوع از آدرس دهي مانند نوع Redirect مي باشد با اين تفاوت كه فايل صفحه خطا حتما مي بايست در هاست خودتان باشد. به عبارت ديگر آدرس دهي از پوشه www به بعد مي باشد. توجه داشته باشيد با توجه به اين كه آدرس دهي بصورت URL مي باشد براي جداكردن شاخه ها از يكديگر مي بايست از / استفاده نمائيد. به عنوان مثال اگر فايل صفحه خطا در پوشه error واقع در پوشه www قرار دارد آدرس دهي بصورت /error/404.aspx خواهد شد.

به منظور ذخيره تنظيمات بر روي گزينه Save Changes كليك نمائيد.

آخرین بروزرسانی: یکشنبه 12 دی 1395 19:18:17